"Інтер" буде судитися з виданням Коммерсант-Украина

Четвер, 9 серпня 2007, 10:45

Публікація в газеті Коммерсант-Украина від 8 серпня про продаж телеканала "Інтер" приведе до судового позову з виданням.

Про це пишуть Экономические известия.

"Це провокація. Це пов'язано з початком передвиборчої кампанії й високим рейтингом телекомпанії "Інтер". Коментарі тут зайві. У цій справі буде розбиратися суд. Позовна заява вже готується", - заявив співвласник телеканалу Валерій Хорошковський.

Потрібно відмітити, що російський Коммерсант має вже досить багатий судовий досвід. Для його української дочки це може стати першим великим судовим випробуванням.

Реклама:

Нагадаємо, 8 серпня "Індустріальний союз Донбасу" заявив, що не підтверджує інформацію про участь одного зі своїх власників у купівлі "Інтера".

У середу видання Коммерсант-Украина опублікувало матеріал про те, що співвласник RosUkrEnergo Дмитро Фірташ і співвласник корпорації "Індустріальний союз Донбасу" Віталій Гайдук стали контролюючими акціонерами найбільшого українського телеканалу "Інтер".

Нібито підприємці викупили за 600 млн дол. 61% акцій каналу, що належали російському мільярдерові, власникові металургійної компанії Evraz Group Олександру Абрамову.

Раніше переговори про купівлю пакета Абрамова за вдвічі меншою ціною вів російський холдинг "Газпром-медіа". Повідомлялося, що тепер, щоб одержати контрольний пакет "Інтера", російському холдингу доведеться заплатити Фірташу й Гайдуку не менш 800 млн. дол.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!