Пінчукова "Дніпроспецсталь" залишилась без керівництва

Четвер, 16 серпня 2007, 11:53

Голову правління ВАТ "Електрометалургійний завод "Дніпроспецсталь" (Запоріжжя) Сергія Шибістого звільнено з посади наказом голови правління компанії від 14 серпня поточного року. Підприємство контролює корпорація Interpipe (Дніпропетровськ).

Як повідомляється в офіційній інформації ВАТ, Шибістий "звільнився за згодою сторін". На вакантну посаду замглавправління ніхто не призначений.

Шибістого було введено в правління за рішенням позачергових зборів акціонерів "Дніпроспецсталі" від 30 листопада 2006 року. Працюючи на підприємстві, він замав посаду головного прокатника, заступника голови правління з виробництва, директора.

Реклама:

Із посади члена правління 28 квітня 2007 року звільнений за власним бажанням Олексій Дегтярьов, також введений до складу правління за рішенням зборів акціонерів від 30 листопада 2006 року. Замість Дегтярьова також ніхто не призначався.

ВАТ Дніпроспецсталь - єдиний в Україні виробник сортового прокату й поковки зі спеціальних марок сталі: неіржавіючої, інструментальної, швидкорізальної, підшипникової, конструкційної, а також із жароміцних сплавів на основі нікелю.

На підприємстві працює трохи більше 8 тис. осіб.

За даними "Дніпроспецсталі", компанія Podhal Investments Limited володіє 14,9991% її акцій, Miralton Investments Limited (обидві - Кіпр) - 15,004%, Sofisu S.А. (Швейцарія) - 15%, Styltex Trading Limited (Великобританія) - 15,004%, Margaroza Commercial Limited - 11,013%, Victorex Limited - 16,520% і Crascoda Holdings Limited (усі три - Кіпр) - 6,682%. При цьому 97,5467% акцій знаходяться у номінального власника - ВАТ Міжрегіональний фондовий союз (Київ).

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!