Регіонали пропонують продати майно Ради на світових аукціонах

Четвер, 16 серпня 2007, 17:23

У рамках передвиборної кампанії по боротьбі з депутатськими пільгами Партія Регіонів пропонує продати на світових аукціонах Сотбі й Крісті санаторії в Криму, які належать Верховній Раді, а також клініку Феофанія під Києвом.

Про це на прес-конференції в Києві заявив Борис Колесников, глава виборчого штабу ПР, пише Новий Регіон.

"Ми будемо пропонувати, щоб ті непрофільні активи, які належать Верховній Раді, а також державному управлінню справами, були виставлені на продаж на світових аукціонах. У першу чергу, це клініка Феофанія з 152 га землі поблизу Києва, а також санаторій Нижня Ореанда з 49 га площі, а також Південний у Форосі з 15 га й Чорноморський у Ялті теж з 15 га", - сказав Колесников.

Реклама:

"Всі отримані засоби від продажу, а ми за середніми підрахунками плануємо, що від цього буде отримано 2.5-3 млрд. гривень, будуть збережені в активах Криму й Києва", - пообіцяв представник Партії Регіонів.

У відповідь журналісти відразу запитали Колесникова, чи не вважає він, що розпродаж активів Верховної Ради буде сполучено з корупцією. Однак він стверджує, що продаж на світових аукціонах виключає крадіжку бюджетних засобів.

Корреспондент.нет

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!