Ахметов після виборів розповість, як буде розвивати Україну

Вівторок, 14 серпня 2007, 14:17

Програма економічних реформ в Україні на 2007-2011 роки, розроблена фондом "Ефективне управління", засновником якого є бізнесмен-мільярдер і народний депутат від Партії регіонів Рінат Ахметов, буде презентована після позачергових парламентських виборів.

Про це керівник виборчого штабу Партії регіонів Борис Колесніков повідомив на прес-конференції в Києві у вівторок.

"У програмі фонду "Ефективне управління", яка буде презентована вже після виборів, наскільки мені відомо, мова буде йти про стратегічний розвиток України", - сказав він.

У той же час Колесніков повідомив, що в передвиборчій програмі Партії регіонів мова йде про те, "що потрібно зробити в найближчі три роки".

Реклама:

У вівторок на прес-конференції Колесніков, а також координатор парламентської більшості у Верховній Раді 5-го скликання Раїса Богатирьова представили перший блок передвиборчої програми Партії регіонів – "Стабільність і добробут. Підтримка родини, підтримка материнства й дитинства".

Як повідомила Богатирьова, передвиборча програма Партії регіонів буде складатися загалом із шести блоків. При цьому за її словами, кожен блок активісти Партії регіонів будуть представляти окремо на публічних презентаціях і прес-конференціях.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!