Hyatt відкриє мережу готелів в Україні

Вівторок, 14 серпня 2007, 18:30

Міжнародна готельна мережа Global Hyatt Corporatіon планує розвивати в Україні готельне господарство під своїми брендами Grand Hyatt і Park Hyatt, повідомили в компанії.

За словами співрозмовника агентства, у п'ятизіркових готелях під брендами Grand Hyatt наявні зали для проведення конференцій, а під брендами Park Hyatt - бутіки.

Разом із тим джерело не уточнило, скільки готелів і де планується побудувати в Україні, зазначивши при цьому, що пріоритетом будуть міста-мільйонери й Кримський півострів.Як повідомили в компанії, офіційне відкриття першого в Україні готелю мережі "Hyatt regency Свята Софія Київ" на 237 номерів, заплановано на 7 вересня.

Реклама:

Раніше Hyatt планували відкрити готель на Софіївській площі ще в червні, щоб до кінця липня вже привітати перших гостей.

Як повідомлялося із посиланням на генерального менеджера готелю "Hyatt regency Свята Софія Київ" Стівена Ансела, міжнародна готельна мережа Global Hyatt Corporatіon вважає узбережжя Криму перспективним для розвитку готельного бізнесу й розглядає можливість будівництва там готелів.

Крім того, Ансел повідомив, що компанія планує побудувати й відкрити до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року ще один готель в Україні.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!