"Укрсоцбанк" все ж таки продадуть

П'ятниця, 20 квітня 2007, 17:21

Власники "Укрсоцбанку", що входить у групу найбільших банків, підтверджують намір продати фінустанову стратегічному інвесторові після угоди з італійським банком Intesa Sanpaolo, що не відбулася.

Про це сказано в повідомленні прес-служби "Укрсоцбанку".

"Зараз проводиться робота з інвестиційними банкірами для забезпечення продажу "Укрсоцбанку", - сказано в повідомленні.

За повідомленням корпорації "Інтерпайп" (уповноважений представник продавців "Укрсоцбанку"), власники банку вирішили продовжити співробітництво з одним із провідних світових консультантів з банківського інвестування компанією Merrill Lynch.

Реклама:

Як повідомляло агентство, Італійський банк Intesa Sanpaolo, що домовився в лютому 2006 року з власниками "Укрсоцбанку" про купівлю контрольного пакету акцій цієї української фінустанови, відмовився від угоди після закінчення 31 березня 2007 кінцевого строку її здійснення.

У лютому 2006 року власники "Укрсоцбанку" домовилися з італійським банком Banca Intesa про продаж йому 85,42% акцій фінустанови, однак завершення угоди затяглося.
Чисті активи "Укрсоцбанку" на 1 березня становили 19,834 млрд. гривень, кредитний портфель - 13,334 млрд. гривень, капітал - 1,961 млрд. гривень.

2006 рік банк закінчив із чистим прибутком 287,336 млн. гривень.

Станом на 1 січня 86,15% акцій "Укрсоцбанку", зареєстрованого у формі відкритого акціонерного товариства, володіло ЗАТ "Феротрейд інтернешнл".

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!