"Газ України" закликає боржників терміново і добровільно завершити опалювальний сезон

Середа, 11 квітня 2007, 16:37

Дочірня компанія "Газ України" закликає підприємства комунальної теплоенергетики, які накопичили протягом 2006-07 рр. значну заборгованість за спожитий природний газ, терміново і з власної ініціативи завершити опалювальний сезон.

Про це повідомила прес-служба НАК "Нафтогаз України".

ДК "Газ України" підтримує свідомі та відповідальні дії керівників на місцях, які, враховуючи динаміку накопичення боргів усіма категоріями споживачів та теплу погоду, що встановилася в Україні на початку квітня, прийняли рішення про скорочення опалювального сезону та складання графіків прискореного погашення заборгованості.

ДК "Газ України" також вітає рішення Київської міської державної адміністрації щодо дострокового припинення з 11 квітня опалювального сезону в столиці з метою економії природного газу.

Реклама:

Але компанія застерігає київську владу та інших боржників про неприпустимість продовження практики несанкціонованого відбору газу без виділення ліміту, яку АЕК "Київенерго" застосовувало для покриття своїх потреб в паливі у 2006 і 2007 році, та попереджає про впровадження у відповідь жорстких заходів, що включатимуть значне обмеження газопостачання Києва.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!