Каськів зрадив Луценка за $2 млн.?

Вівторок, 20 березня 2007, 11:28

Голова політради партії "Пора" Владислав Каськів одержав від Партії регіонів $2 млн. за відмову підтримати Юрія Луценко.

Про це повідомляють "Экономические известия" з посиланням на джерело, близьке до керівництва "Пори".

Як заявив сам Каськів, ця інформація не відповідає дійсності.

"Я тоді навіть не очолював партію, так що це не мало би змісту", - сказав він, зазначивши, що рішення про відмову від підтримки "Народної самооборони" є наслідком розбіжностей всередині "Пори".

Реклама:

За словами колишнього члена політради "Пори" Сергія Пантюка, "гроші не те що пропонувалися, а були узяті наперед - дивлячись на те, як він (Владислав Каськів) на нас накинувся за "Народну самооборону", хоча мова йшла лише про словесну підтримку".

"Що стосується Партії регіонів, то ні для кого не секрет, що влітку (у серпні 2006 р., після призначення Віктора Януковича прем'єр-міністром), коли ми були готові привезти людей до Києва і викинути регіналів, були взяті гроші, щоб цього не робити, – додав він. – Тоді він (Владислав Каськів) мотивував це тим, що раз Віктор Ющенко усе здав, навіщо нам далі боротися. Для мене очевидно, що він бреше або зараз, що не брав грошей, або брехав тоді, що брав їх".

Андрій Юсов, виключений з "Пори" одночасно із Сергієм Пантюком, заявив, що не знає, як далеко зайшов у своїх компромісах Каськів.

"Є частина партійців, що називає речі своїми іменами і не йде на компроміси з політичними опонентами, – зазначив він. – Є інша частина, представлена Владиславом Каськівим. Вони йдуть на компроміси і бачать себе в ролі паркетної, керованої опозиції".

Але колишній глава політради "Пори" Євген Золотарьов підкреслив, що вважає розмови про гроші, запропоновані Владиславу Каськіву за лобіювання якихось партійних рішень, інсинуацією.

"Остров"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!