Янукович полетів, але обіцяв повернутися

Четвер, 25 січня 2007, 10:36

Прем’єр-міністр Віктор Янукович відбув із триденним візитом до Швейцарії для участі у Всесвітньому економічному форумі, який відбудеться у Давосі.

Разом із Януковичем до Давосу відбули Міністр економіки Володимир Макуха і Міністр палива і енергетики Юрій Бойко.

У рамках форуму Янукович зустрінеться із президентами Фінляндії Тарьєю Халонен, Азербайджану Ільхамом Алієвим, Швейцарії Мішлін Кальми-Рей.

Янукович також зустрінеться з прем’єр-міністром Великобританії Тоні Блером, прем’єром Малайзії Абдуллой Ахмадом Бадаві, з прем’єр-міністром Єгипту Ахмедом Назіфом, Швеції Фредріком Райнфельдтом, прем’єр-міністром Пакистану Шаукатом Азізом, прем’єром В’єтнаму Нгуєном Тан Зунгом, а також із першим заступником керівника уряду Росії Дмітрієм Мєдвєдєвим.

Реклама:

Крім того, він зустрінеться з генеральним директором СОТ Паскалем Ламі, президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Жаном Лем‘єром і генеральним секретарем Організації економічного співробітництва і розвитку Анхелем Гурріа, виконавчим директором Всесвітнього економічного форуму Клаусом Швабом, а також із представниками телекомунікаційної компанії Cisco Systems.

Янукович також візьме участь у пленарній сесії Всесвітнього економічного форуму "Енергетика 2007: Нова ера нафто політики" та в інтерактивній конференції у формі українського ленчу на тему "Куди рухається Україна?", на якому обговорюватимуться основні аспекти політичної і економічної стратегії розвитку українського суспільства.

У суботу, 27 січня, ввечері Янукович повернеться до Києва.

Як повідомлялося, раніше планувалася також у рамках форуму зустріч Януковича з президентом Бразилії Луїзом Інасіо Лулою да Сілвою.

Всесвітній економічний форум проходить щорічно в Давосі.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!