Почесний президент "Київміськбуду" подешевшання столичних квартир не чекає

Вівторок, 19 грудня 2006, 10:52

Почесний президент холдингової компанії "Київміськбуд" Володимир Поляченко вважає малоймовірним зниження цін на житло в Києві.

Про це народний депутат від "Нашої України" сказав в інтерв'ю щотижневикові "Контракти", передають Українські новини.

"Навіть у Європі охолодження ринків не стосується столиці. У Києві, як би хто цього не хотів, ціни на нерухомість не обваляться.. У Нью-Йорку, наприклад, ціни на нерухомість ростуть уже більш ніж 20 років", - сказав Поляченко.

При цьому депутат зазначив, що знизити вартість соціального житла можна за рахунок зниження собівартості його будівництва.

"Під будівництво соціального житла потрібно не тільки відводити землю за символічну плату, але і звільняти забудовників від відрахувань на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури. Такий підхід може істотно знизити собівартість будівництва", - підкреслив Поляченко.

Реклама:

Як повідомлялося, Поляченко вважає за необхідне видавати дозвіл на проведення будівельних робіт тільки компаніям, що мають необхідні для цього фінанси та будівельну техніку.

31 травня акціонери найбільшої будівельної холдингової компанії "Київміськбуд" звільнили від обов'язків президента Поляченко, призначивши замість нього Петра Шилюка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!