Азаров вирішив, що Балога розв'язав бюджетну війну

Вівторок, 19 грудня 2006, 14:31

Перший віце-прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що згоден з думкою про те, що Секретаріат президента не хоче, щоб президент підписав Бюджет-2007.

"У мене склалося враження, що президент налаштований на консолідацію в суспільстві на пошук компромісів. А одним з таких кроків до компромісу є, безумовно, підписання бюджету", - сказав Азаров.

Віце-прем'єр також заявив, що розрахунки Секретаріату президента у внесених виправленнях до бюджету нічим не підкріплені.

(Цитуємо мовою оригіналу)

Реклама:

"И я удивился, что появились некие расчеты, некие розрахунки. Возникает вопрос: что у нас в стране отсутствует Госкомстатистики, Минэкономики, Минпромполитики, Кабмин? Кто будет отвечать за эти невидомые мне розрахунки? И кто на основании этих невидомых розрахунков, где либо в какой либо стране делает государственный бюджет?", - задав кілька риторичних запитань чиновник.

"Те, що зараз відбувається, це приклад профанації та безвідповідальності. Коли хлопці вирішили погратися у війну, пограти з власною країною з урядом. Нічого з цього не вийде. Однозначно", - резюмував Азаров.

Економічна Правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!