Яценюк: Верховна Рада пішла на силовий сценарій

Вівторок, 19 грудня 2006, 15:13

Заступник голови Секретаріату президента Арсеній Яценюк вважає, що Рада силує президента підписати бюджет-2007.

"Сьогодні в парламенті знову пішов так званий силовий сценарій подолання президентського вето. – сказав Яценюк. – Минулого разу вето не вдалося подолати, і тому пішли в обхід. А саме, запропонували ту редакцію, яка не є прийнятною, і, в першу чергу, для суспільства".

"Президент зробив все, - заявив Яценюк. - Запропонував джерела доходів для підняття пенсій, зарплати освітянам, лікарям тощо. Ці розрахунки були передані ще в суботу".

"Жодна з президентських цифр сьогодні не була спростована міністерством фінансів, - сказав Яценюк. - Більше того, голова держави в п’ятницю закликав всі політичні сили до конструктивного процесу співпраці".

Реклама:

"Ми не можемо сьогодні відбирати 26 грн. у кожного пенсіонера. Це просто неправильно, - заявив заступник голови Секретаріату президента. - Якщо бюджет сягає більше 160 млрд. грн., а ми не можемо знайти 800 млн. грн. шляхом перерозподілу видатків з інших абсолютно соціально не адаптованих програм, то виникає запитання: навіщо тоді працює країна та економіка?".

Економічна Правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!