Новини 5 квітня: графіки відключення світла у 5 областях, міжнародні резерви зросли до рекордного рівня

П'ятниця, 5 квітня 2024, 21:00 -

Про відключення електроенергії. Диспетчерський центр "Укренерго" вимушений застосувати тимчасові заходи обмеження споживання з 18:45 до 22:00 у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Полтавській та Сумській областях.

Про міжнародні резерви. Міжнародні резерви України у березні зросли на 18% та на 1 квітня становили 43,8 мільярда доларів.

Про контейнерні перевезення. До одного з портів Великої Одеси - Чорноморськ - 3 квітня морським коридором пройшов перший контейнеровоз за час великої війни. 4 квітня судно вже вирушило у зворотний шлях до Констанци (Румунія)

Про Онищенка. Колишнього народного депутата Олександра Онищенка визнали винним у заволодінні 740 млн грн під час видобутку та продажу природного газу "Укргазвидобування" та засудили до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Сам екснардреп перебуває не в Україні.

Реклама:

Про санкції Японії проти РФ. Японія розширить свою заборону на експорт до Росії, включивши до неї 164 додаткові промислові товари, такі як літій-іонні батареї, газові труби та моторне мастило.

Ексклюзив ЕП

Зміна епохи: як Apple підкорює світовий ринок спортивних трансляцій

Реклама:

Технологічний гігант прагне отримати контроль над світовою сферою розваг. Як в цьому Apple допоможе спорт?

Реклама: