Новини 31 жовтня: тестова версія оновленого Держстату, суд повернув "Квітам України" статус пам'ятки

Вівторок, 31 жовтня 2023, 21:10 -

Про Держстат. Міністерство цифрової трансформації та Державна служба статистики запустили публічну бета-версію оновленого порталу Держстату.

Про "Квіти України". Шостий апеляційний адмінсуд повернув статус пам'ятки будівлі "Квіти України", яка розташована на вулиці Січових Стрільців, 49 у Києві.

Про гроші від ЄС. Кабінет міністрів затвердив угоду про фінансування програми "Підтримка Євросоюзу для відновлення та реформ" - після її підписання Єврокомісія виділить 335 млн євро допомоги.

Про розкрадання на харчах в Міноборони. Рахункова палата затвердила результати аудиту в Міноборони, який повністю підтвердив дані журналістського розслідування щодо суттєвого завищення цін на продукти харчування для військових.

Реклама:

Про Carlsberg. Данська пивоварна компанія Carlsberg, яка розірвала усі зв’язки зі своїм російським бізнесом, відмовляється укладати угоду з урядом Росії, яка б зробила захоплення активів Москвою легітимним.

Ексклюзиви ЕП

Куди поділися активи Дерипаски та що буде з Ocean Plaza. Очільник Фонду держмайна Федоришин

Реклама:

Чому держава досі не передала фонду Миколаївський глиноземний завод Олега Дерипаски, які конфісковані російські активи готують до приватизації та чому провалюються аукціони.

Як облаштувати "розумний будинок": сім пристроїв 2024 року

З цими девайсами "дім майбутнього" виконуватиме будь-які забаганки: від ранкової кави до віддаленого замикання гаража.

Реклама: