Новини 6 вересня: АМКУ отримав нового очільника, ЄС вперше скасував санкції проти російського бізнесмена

Середа, 6 вересня 2023, 21:00

Про резерви. Протягом серпня 2023 року міжнародні резерви України знизилися на 3,2% до 40,4 млрд дол на тлі інтервенцій НБУ з продажу валюти для покриття різниці між попитом та пропозицією на валютному ринку.

Про АМКУ. Парламент призначив головою Антимонопольного комітету вже колишнього очільника Донецької ОВА Павла Кириленка.

Про "справу Приватбанку". Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерували до суду справу про розкрадання 8,4 мільярдів гривень "Приватбанку".

Про скасування санкцій ЄС. Суд Європейського союзу 6 вересня вперше задовольнив позов від російського бізнесмена щодо вилучення його імені з оновлених санкційних списків Євросоюзу, які будуть оприлюднені в вересні, а фактично - дозволив скасувати санкції.

Реклама:

Про зарплати полонених. Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт №9638 про посилення соціального захисту військовослужбовців, поліцейських та деяких інших осіб, який, зокрема, передбачає передачу зарплат полонених їхнім сім’ям.

Ексклюзиви ЕП

Як півтора року війни змінили ринок фрилансу: заробіток, пошук роботи та зайнятість

Як змінився попит на фрилансерські послуги та скільки сьогодні заробляють фрилансери в Україні.

Реклама:

Коломойському світить до 12 років за шахрайство та відмивання коштів. Як він виводив гроші, за версією слідства?

Ігор Коломойський втратив найбільше активів за часів президентства Володимира Зеленського. Як він опинився в СІЗО? Деталі справи.

Реклама: