Новини 6 вересня: МАГАТЕ підтвердило наявність російських військових на ЗАЕС, нові арешти майна росіян в Україні

Вівторок, 6 вересня 2022, 22:20 -

Про арешти. В Україні арештували корпоративні права і майно підприємств з виробництва паперу і картону на понад 1 мільярд гривень, власником яких є колишній депутат Держдуми РФ.

Про інвестиції. Президент Володимир Зеленський віртуально відкрив біржові торги на Нью-Йоркській фондовій біржі та представив портал Advantage Ukraine з можливостями інвестувати в українську економіку

Про авто. У серпні в Україні різко впав попит на вживані авто з-за кордону – порівняно з липнем поповнення автопарку такими авто зменшилось на 64%

Про азбест. Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт №4142 про громадське здоров'я, який, зокрема, передбачає заборону використання азбесту в будівництві.

Реклама:

Про приватизацію. На засіданні фракції "Слуга Народу" представили кандидата на посаду голови Фонду державного майна України: ним став нардеп від фракції "Голос", член української делегації на переговорах з Росією Рустем Умєров.

Про ЗАЕС. Міжнародне агентство з атомної енергетики (МАГАТЕ) у вівторок оприлюднило звіт про радіаційну безпеку в Україні. Зокрема, агентство підтвердило, що Росія розмістила "військовий персонал, транспортні засоби та обладнання в різних місцях Запорізької АЕС, зокрема кілька військових ваговозів на першому поверсі турбінних залів у енергоблоках 1 і 2".

Ексклюзиви ЕП

На словах ти "вовк з Wall Street", а на ділі втрачаєш все. Як не потрапити у тенета псевдоброкерів?

Реклама:

Що ховається за "успішними брокерами", які обіцяють шалену прибутковість, та як не потрапити на гачок до аферистів.

Стали менше пити? Як війна змінила алкогольні звички українців та ринок

Чи стали українці менше пити, як змінилися споживання та продажі алкоголю, та як криза на алкогольному ринку вплинула на доходи бюджету країни?

Реклама: