"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Слуги" представили кандидата на посаду голови Фонду державного майна

Вівторок, 6 вересня 2022, 16:29 -
 
Рустем Умєров
фото: Крим.Реалії

На засіданні фракції "Слуга Народу" представили кандидата на посаду голови Фонду державного майна України: ним став нардеп від фракції "Голос", член української делегації на переговорах з Росією Рустем Умєров.

Про це повідомила у Telegram речниця фракції "Слуга Народу" у Верховній Раді Юлія Палійчук.

За її словами, Умєров був присутній на засіданні фракції "Слуга Народу", де "представив своє бачення роботи на посаді голови Фонду держмайна і відповів на питання народних депутатів".

За даними порталу "Чесно", Рустем Умєров у 2019 році був обраний народним депутатом 9 скликання від партії "Голос" номером 18 у списку як безпартійний. Член однойменної фракції.

Реклама:

Секретар Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Делегат Курултаю кримськотатарського народу, радник Лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва, та був його помічником-консультантом.

Нагадаємо:

Реклама:

Наприкінці липня виконувачка обов’язків голови Фонду державного майна Ольга Батова подала у відставку.

Ольга Батова почала виконувати обов’язки голови ФДМ у лютому 2022 року після звільнення Дмитра Сенниченка. З грудня 2021 року вона обіймає посаду першої заступниці голови Фонду, а до цього була радницею ексголови відомства Сенниченка.

Економічна првда

Реклама: