Новини 25 липня: Газпромівський шантаж, арешт частини столичного ТЦ зі слідом Міллєра

Понеділок, 25 липня 2022, 22:15 -

Про девʼяності. У РФ наприкінці року планують відновити друк десятирублевої купюри зразка 1997 року, випуск якої припинили у 2013-му.

Про шантаж. Російський "Газпром" оголосив, що зупиняє експлуатацію ще однієї турбіни Siemens, поставки "Північним потоком-1" з 27 липня будуть не більше 33 млн кубів на добу. Через це котирування блакитного палива зросли до близько 1900 доларів за тисячу кубометрів – на понад 10% за добу.

Про арешти. Суд наклав арешт на частину торговельного центру неподалік метро Шулявська у Києві, адже через офшорну компанію їм фактично володіли топчиновники РФ, зокрема – очільник "Газпрому" Алєксєй Міллєр

Про зарплати. В умовах війни про збільшення рівня заробітних плат державних службовців не йдеться, наразі уряд говорить про оптимізацію.

Реклама:

Про порти. Після нападу Росії на Одеський порт Україна надалі планує навігацію у Чорному морі, але у разі загрози торговим суднам у морі ініціативу можуть зупинити

Ексклюзиви ЕП

Під "велику відбудову". Кому дістануться заводи будматеріалів та кар'єри, які забрали в росіян

Забезпечення будівельними матеріалами для відновлення зруйнованого війною житла може взяти на себе держава, яка відібрала в росіян заводи з їх виробництва.

Реклама:

Реклама: