Новини 7 вересня: в Україні повернули індустріальні парки, золотовалютні резерви перевищують 30 мільярдів доларів

Вівторок, 7 вересня 2021, 20:00

Про індустріальні парки. Верховна Рада підтримала у другому читанні законопроєкт щодо індустріальних парків, яким передбачають впровадження низки стимулів для залучення інвестицій.

Про резерви. На 1 вересня міжнародні резерви України зросли на 9,2% до 31,6 млрд доларів, що є найвищим значенням за останні 9 років.

Про ДПЗКУ. Слідчі Нацполіції попередили спробу вивезення зерна на 7 млн дол з митної території України на адресу компанії-нерезидента, яка має заборгованість перед Державною продовольчо-зерновою корпорацією за раніше поставлений вантаж.

Про "Більшовик". Аукціонна комісія Фонду державного майна визначила 27 жовтня датою приватизаційного аукціону з продажу АТ "Перший київський машинобудівний завод".

Реклама:

Про перевірки бізнесу. Мінекономіки оприлюднило на своєму сайті законопроєкт, який зокрема, передбачає залучення поліції до інспекційних перевірок бізнесу, які проводить Держпраці.

Ексклюзив ЕП

Метавсесвіти Fortnite, Facebook, Microsoft та BMW: коли настане віртуальне майбутнє

Життя у віртуальному світі не таке віддалене, як може здаватися. Світові гіганти вже працюють над втіленням його у реальність.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!