Новини 2 вересня: держбюджет перевиконується, скандальний митник знайшов собі нову посаду

Четвер, 2 вересня 2021, 20:00

Про Укрзалізницю. Основна причина аварій та частих випадків сходження поїздів із рейок - повний провал в проведенні ремонтних робіт, заявив заступник директора департаменту комерційної роботи УЗ Валерій Ткачов.

Про скандального митника. Колишній  в.о. начальника Одеської митниці Денис Пудрик, якого звільнили через 2 місяці після призначення через негативні результати роботи митниці, став новим керівником Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Про держбюджет. Розпис державного бюджету з січня перевиконано на 4,1% з доходами у 700 млрд грн, дефіцит становить 6 мільярдів гривень.

Про "Більшовик". Кабінет міністрів затвердив умови продажу державного пакета акцій АТ "Перший київський машинобудівний завод" в Києві на аукціоні зі стартовою ціною в 1,389 млрд грн.

Реклама:

Про ПП-2. Голова правління російського "Газпрому" Олексій Міллер заявив, що перші поставки по газопроводу "Північний потік-2" можуть бути здійснені в опалювальному сезоні цього року.

Ексклюзив ЕП

Дерибан чорноЗЕмів. Як на Кропивниччині оточення "слуг" державну землю ділило

Показова історія про те, як наближені до влади місцеві "еліти" через безоплатну приватизацію безкоштовно отримують державні землі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!