Новини 6 серпня: ціни на алкоголь, нелегальне пальне, прибутки банків

П'ятниця, 6 серпня 2021, 20:00

Про ціни на алкоголь. У Європейській Бізнес Асоціації заявили, що спроби обмежити місця продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів створять додаткове фінансове обтяження для бізнесу та можуть призвести до зростання цін на продукцію.

Про пальне. Частки нелегального ринку пального сягають 34%, внаслідок чого втрати бюджету через несплату податків оцінюють у 20 млрд грн щороку.

Про прибутки банків. Державний Приватбанк знову очолив перелік банків за чистим прибутком з показником у 11,6 млрд грн за першу половину 2021 року, найбільш збитковим виявився Правекс Банк зі значенням у -91,4 млн грн.

Про Дубілета. Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що рішення Вищого антикорупційного суду про скасування заочного арешту екс-голови правління Приватбанку Олександра Дубілета "дуже болісно вдарило по справі Приватбанку".

Реклама:

Про Злочевського. Екс-міністр екології і природних ресурсів Микола Злочевський переоформив компанії з видобутку корисних копалин на двох дочок Анну і Карину.

Ексклюзив ЕП

Смартфон – за паспортом, блокування "сірих" пристроїв і 6 років за контрабанду: як "слуги" хочуть захистити Україну

На порядку денному знову примусова реєстрація абонентів та відключення смартфонів за IMEI-кодом. Що депутати готують для українців та хто від цього постраждає найбільше?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: