Новини 12 липня: держпідприємства отримали мільярди прибутку, арешти в справі катерів для Збройних Сил

Понеділок, 12 липня 2021, 20:00
 
unsplash

Про держпідприємства. Вісім з п’ятнадцяти найбільших державних підприємств України отримали сукупні прибутки в розмірі близько 25 мільярдів гривень за перші три місяці 2021 року. 

Про ринок землі. Міністерство аграрної політики і продовольства повідомило, що через 11 днів після відкриття ринку землі в Україні укладено 532 угоди. 

Про "Кузню". Печерський суд обрав ексзаступнику міністра оборони запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення застави у сумі понад 475 млн гривень у справі щодо постачання неякісної техніки ЗСУ

Про архітектуру. У центрі Києва на вулиці Січових Стрільців почали зносити модерністичну будівлю навчально-методичного павільйону "Квіти України"

Реклама:

Про енергетику. Нацкомісія з енергетики та компослуг заявила, що дії оператора "Вінницяобленерго" на ринку мають ознаки штучного збільшення обсягів витрат електроенергії для завищення тарифів

Ексклюзиви ЕП:

Гроші на цеглі: як заробити, інвестуючи в нерухомість

Чи вигідно вкладати кошти в нерухомість, яку суму треба мати і скільки на цьому можна заробити.

Світовий дефіцит мікрочипів у розпалі: як зростуть ціни на техніку та авто

Високий попит на електроніку призвів до нестачі найменших, але найважливіших елементів – мікрочипів. Світові заводи не справляються з навантаженням. Що далі?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!