Регулятор може перевірити київського газопостачальника через затримку річного тарифу

Четвер, 3 червня 2021, 20:53
 

Нацкомісія з тарифів (НКРЕКП) планує винести на засідання 9 червня проєкт рішення щодо перевірки найбільшого газопостачальника в столиці ТОВ "Київгазенерджі", він на понад місяць затримав оприлюднення річного тарифу для побутових споживачів

Про це повідомила членкиня комісії Ольга Бабій, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми їх обов'язково перевірятимемо. Здається, ці матеріали вже готові до наступного засідання комісії. Ми незабаром їх оприлюднимо", - сказала вона на брифінгу 3 червня.

Остаточне рішення щодо перевірки залежатиме від отримання Комісією інформації від постачальника. Якщо, зрештою, вона не дає можливості зробити чіткі висновки, здійснюється перевірка.

Реклама:

Нагадуємо:

Компанія "КиївГазЕнерджи" - найбільший постачальник природного газу в Києві - встановила ціну населення у рамках річного тарифу в розмірі 8,7 грн/куб. м (з ПДВ).

Повідомлялось, що Нацкомісія, яка здійснює держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) розбереться із питанням неоприлюднення постачальником газу "Київгазенерджі" річного тарифу ресурсу для населення та прийме рішення, в тому числі щодо санкцій проти нього.

25 квітня постачальники газу опублікували свої річні тарифи на газ.

Читайте також: Прощавайте, 6,99 за кубометр: що буде з цінами на газ для населення та як працюватиме річний продукт

Ціни на газ встановлені на рік: скільки українці платитимуть у травні

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: