"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 10 червня: Шмигаль погрожує "Газпрому" новим арбітражем, Україна наростила торгівлю з Британією

Четвер, 10 червня 2021, 21:00

Про транзит. Україна готова подати позов проти РФ до Стокгольмського арбітражу за відмову "Газпрому" від транзиту через країну.

Про літаки. Харківський авіазавод передасть українському перевізнику два літаки Ан-74 у лізинг у рамках антикризової програми, затвердженої Укроборонпромом.

Про торгівлю з Британією. Товарообіг України зі Сполученим Королівством від моменту запуску зони вільної торгівлі збільшився на 41,5% проти відповідного періоду минулоріч.

Про 8 тисяч. Пенсійний фонд завершив виплату фінансової допомоги у розмірі 8 тис грн ФОПам - у 2021 році успішно подали 337 946 заявок, за якими виплатили 2,7 млрд грн.

Реклама:

Про електронні трудові книжки. Набрав чинності закон про облік трудової діяльності в електронній формі, який Рада ухвалила 5 лютого 2021 року - закон дозволяє не оформляти/не вести паперові трудові книжки.

Ексклюзиви ЕП

Екологія на кону: як влада і олігархи ведуть війну за довкілля

Вирішення екологічних проблем відкладається на невизначений термін – депутати не ухвалили закони щодо захисту довкілля. Хто з "агентів" олігархів блокує ініціативи та чиї інтереси вони захищають?

Україна може наздогнати Польщу за рівнем життя за 25 років, якщо буде економити. Що не так?

Надмірний розмір державних видатків стримує зростання. Як це можна виправити?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!