"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 30 березня: ФОПам знову виплатять по 8 тисяч, ціни на газ більше не будуть 6,99

Вівторок, 30 березня 2021, 21:00

Про ФОПів. Верховна Рада підтримала президентський законопроєкт, яким пропонується виплатити 8 тисяч гривень підтримки для ФОП та найманих працівників, діяльність яких обмежена через локдаун.

Про ціни на газ. МВФ вважає, що повернення до контролю над цінами на газ є неефективним способом субсидування домогосподарств і призводить до зловживання ресурсами через корупцію.

Про МВФ. Міжнародний валютний фонд наразі не може передбачити терміни завершення першого перегляду програми stand by – все залежатиме від прогресу у дискусіях щодо визначених програмою умов та зобов’язань.

Про City Express. Запуск проєкту швидкісних електричок City Express наразі планується у Києві, Харкові та Дніпрі, проте до переліку може долучитися Львів.

Реклама:

Про приватизацію. Верховна Рада ухвалила законопроєкт щодо розблокування аукціонів великої приватизації, яку зупинили через пандемію коронавірусу.

Ексклюзиви ЕП

Прощавайте, 6,99 за кубометр: що буде з цінами на газ для населення та як працюватиме річний продукт

З 1 квітня в Україні більше не діятиме обмеження ціни на газ для населення – 6,99 грн за кубометр, а ще через місяць запрацює новий продукт. Хто вже підвищує ціни на газ, і чи вигідно переходити на річний тариф?

Допомогти бізнесу експортувати більше в ЄС: як може допомогти місцева влада

Кожна третя гривня, отримана українським бізнесом від експорту товарів та послуг, надходить з країн Євросоюзу. Як можна збільшити обсяги експорту та яка роль у цьому місцевих органів влади?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!