"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 23 лютого: підозри експосадовцям Приватбанку, перша євроколія в Україні

Вівторок, 23 лютого 2021, 21:00

Про Марс: Марсохід американського космічного агентства NASA Perseverance (Наполегливість), який 18 лютого здійснив вдалу посадку в північній півкулі Марса, надіслав на Землю своє перше відео

Про газ: Спотова ціна газу в Європі впала нижче 200 доларів за тисячу кубометрів з максимальних показників близько 335 доларів в січні

Про Приватбанк: Ексголові правління "Приватбанку" Олександру Дубілету та ще двом колишнім високопосадовцям цього банку повідомили про підозри у розтраті чужого майна на суму 136 млн грн.

Про президента: Забезпечення діяльності президента Володимира Зеленського у 2020 року році за мінімальними підрахунками коштувало платникам податків 30,8 мільйонів гривень, без витрат на держохорону.

Реклама:

Про "трубу Медведчука": НАК "Нафтогаз України" як єдиний акціонер АТ "Укртранснафти" надала товариству дозвіл на прийняття нафтопродуктопроводу "Самара - Західний напрямок" на тимчасове зберігання без права користування

Про євросполучення: Будівництво першої євроколії планують почати вже цього року - вона з’єднає місто Львів із Європою.

Про цифровізацію: На початку 2021 року 51% опитаних українців у якості джерела інформації віддають перевагу Інтернету, тоді як телебаченню - 44%, радіо і пресі - 2%.

Ексклюзиви ЕП:

Вивезти передмістя на нових сучасних електричках: що таке City Express і коли він запрацює в Києві

В українських містах-мільйонниках з'являться оновлені комфортні експреси для сполучення з передмістям. Що це за проєкт, як він може змінити приміські перевезення, та чи допоможе це Києву.

Нічого особистого, тільки бізнес: що відомо про компанії, на які наклав санкції Зеленський

Що відомо про компанії, які потрапили під санкції України, що втрачає Віктор Медведчук та як у списку опинився "Спортмастер".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: