"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 16 лютого: ціни на газ, оборонні закупівлі, рекорди біткоїна

Вівторок, 16 лютого 2021, 21:00
 

Про ціни на газ. Ціни на газ не зростуть вище встановленого урядом рівня 6,99 гривень за кубометр і після того, як держрегулювання втратить дію у квітні.

Про оборонні закупівлі. Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості і Міністерство оборони не забезпечили розроблення та прийняття до 15 лютого 2021 року підзаконних актів, необхідних для реалізації положень ЗУ "Про оборонні закупівлі". 

Про рекорди біткоїна. Ціна криптовалюти Bitcoin продовжує зростати та сягнула позначки у 50 689 доларів 16 лютого.

Про сальдо зовнішньої торгівлі. За 2020 рік негативне сальдо зовнішньої торгівлі товарами і послугами скоротилося у порівнянні з 2019 роком у 14,4 раза: з 3,69 мільярда доларів до 255,5 мільйона доларів.

Реклама:

Про запаси вугілля. Станом на 14 лютого запаси вугілля на теплоелектростанціях скоротились до 33% від мінімально необхідного рівня та становлять 313,3 тисячі тонн.

Про Вітренка, Коболєва і "Нафтогаз". Виконуючий обов’язки міністра енергетики Юрій Вітренко звернувся до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля із пропозицією звільнити голову правління НАК "Нафтогаз" Андрія Коболєва та розірвати контракт з усіма членами Наглядової ради компанії. 

Ексклюзиви ЕП:

МВФ поїхав, але ви тримайтеся: чому Україна не отримала грошей та у що це виллється

Чим незадоволений фонд, чому українська влада саботувала виконання вимог кредитора та чи зможе країна прожити без коштів МВФ.

Кличко розводить мости. Що заважає запустити Подільський міст

Київський міський голова Віталій Кличко обіцяв запустити об'єкт до кінця 2020 року. Чому досі не відкрили рух "мостом на Троєщину", і де будуть з'їзди та заїзди на лівому березі?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: