Новини 11 лютого: збитки "Енергоатому", авіаперельоти Зеленського, труба Медведчука

Четвер, 11 лютого 2021, 21:00
 

Про збитки "Енергоатому". За три квартали 2020 року Національна атомна компанія "Енергоатом" відзвітувала про чисті збитки на суму 5,3 мільярда гривень. 

Про авіаперельоти Зеленського. На перельоти делегацій за участю президента Володимира Зеленського в 2020 році Державне управління справами витратило 22,25 млн грн.

Про трубу Медведчука. Колишньому заступнику директора ДП "УкрДІАП" повідомили про підозру у зловживанні службовими повноваженнями як особі, що надала неправдивий висновок в суд, в результаті чого фірма "Прикарпатзахідтранс" безпідставно отримало у власність частину магістрального нафтопродуктпроводу "Самара – Західний напрямок".

Про бюджетний дефіцит і МВФ. Мінфін працює з Міжнародним валютним фондом над тим, аби зменшити частку бюджетного дефіциту до ВВП країни до 3,5%.

Реклама:

Про "Кернел" і агробізнес Хомутинніка. Антимнопольний комітет рішенням від 11 лютого надав дозвіл компанії "Kernel Holding S.A." (м. Люксембург) на купівлю 13 аграрних компаній українського бізнесмена і екс-народного депутата Віталія Хомутинніка.

Ексклюзив ЕП:

Нацбанк хоче створити "кредитний" суд. Навіщо?

Голова НБУ Кирило Шевченко кілька разів наголошував на необхідності створення в Україні окремого суду для захисту кредиторів. Що не так з цією ідеєю, і чи може такий суд в Україні запрацювати.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: