Стало відомо, коли IKEA відкриє свій перший магазин в Україні

П'ятниця, 29 січня 2021, 12:05
 

Шведська компанія IKEA, найбільший в світі рітейлер меблів і товарів для дому, оголосила, що відкриває свій перший магазин в Україні 1 лютого - у київському Blockbuster Mall.

Про це повідомляється в офіційному прес-релізі IKEA.

"IKEA рада повідомити про дату відкриття першого фізичного магазину в Україні. 1 лютого компанія зустріне своїх перших українських покупців у магазині міського формату у Києві, що знаходиться у Blockbuster Mall. Ця подія є ще одним кроком до розширення діяльності ІКЕА на українському ринку після запуску Інтернет-магазину у травні минулого року", - йдеться у повідомленні.

У компанії заявили, що у магазині діятимуть суворі заходи безпеки, включно із соціальним дистанціюванням, обов'язковим носінням маски, перевіркою температури та регулярною дезінфекцією приміщень.

Реклама:

Зазначається, що відповідно до чинних обмежень, магазин зможе одночасно вмістити не більше 500 людей.

"Магазин міського формату у Києві стане першим магазином ІКЕА у міському форматі  у регіоні Південно-Східної Європи (Україна, Румунія, Хорватія, Сербія і Словенія).

Такий формат є частиною нової стратегії компанії, метою якої є стати ближчою до людей у центрі міст та зробити свої рішення та послуги для дому ще доступнішими", - додали в IKEA.

Нагадуємо:

Шведська компанія IKEA, найбільший в світі рітейлер меблів і товарів для дому, має намір до запуску першого фізичного магазину в Україні розширити доступний асортимент товарів до 5 тис. артикулів з діючих 3,6 тис.

Раніше повідомлялось, що IKEA планує відкрити два додаткових пункти видачі замовлень у Києві, а також подвоює потужності інтернет-магазину в Україні.

Через великий попит шведський рітейлер меблів IKEA призупинив прийом нових заявок та обмежив доставку товарів по Україні.

14 травня шведський магазин IKEA розпочав роботу на українському ринку і запустив онлайн-магазин.

Покупці, окрім доставки, можуть забрати товар безкоштовно в одному з двох пунктів отримання замовлень у Києві.

Договір оренди меблевого рітейлера IKEA Україна з ТРЦ Blockbuster Mall у Києві вже підписаний, але у зв'язку з епідемією коронавірусу дата відкриття магазину IKEA поки не визначена.

Раніше повідомлялось, що шведська компанія IKEA аналізує наступні кроки та можливі дати запуску бізнесу в Україні в зв'язку з пандемією коронавірусу.

Рекомендуємо почитати: IKEA в Україні: чим меблевий гігант буде підкорювати новий ринок

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: