"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 24 грудня: облгази Фірташа оштрафували, перший дозвіл на видобуток золота, тариф на виробництво тепла зросте

Четвер, 24 грудня 2020, 21:00

Про штраф облгазам Фірташа. Антимонопольний комітет оштрафував 18 облгазів Групи РГК Дмитра Фірташа на 380 мільйонів гривень за зловживання монопольним становищем.

Про ділянку з золотом. Держгеонадра провела електронні торги з продажу 13 спецдозволів з покладами золота, підземних вод, бурштину і марганцевих руд, зокрема, золотоносну ділянку продали за 5,73 млн грн.

Про тариф на тепло. Нацкомісія з тарифів переглянула тарифи на виробництво теплоенергії для населення, бюджетних та релігійних організацій й інших споживачів на 2021 рік для 23 ТЕЦ і когенераційних установок.

Про Мендель. Прессекретар президента Юлія Мендель розповіла, що у червні 2019-го під час візиту Зеленського до Брюсселя два твіти від Офісу президента про те, що президент буде на боці народу в історії з Приватбанком, допомогли стабілізувати гривню.

Реклама:

Про ресторани у новорічну ніч. Кабмін дозволив ресторанам та кафе у новорічну ніч працювати до 7:00, а не до 1:00, як було раніше.

Ексклюзиви ЕП

Яким може бути курс гривні у 2021 році: прогнози банкірів та економістів

Як реагувала національна валюта на карколомні події у світі та в Україні, і які прогнози щодо валютного курсу на наступний рік дають банки, інвестиційні компанії, МВФ та економісти.

Вісім книжок про бізнес з людським обличчям

Як починали свій шлях власники всесвітньовідомих компаній та які бізнес-уроки можна винести з історій про дитинство і перші зароблені долари.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!