"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 18 грудня: справу "Роттердам+" закрили, місія МВФ розпочнеться до кінця року

П'ятниця, 18 грудня 2020, 21:15

Про "Роттердам+": Антимонопольний комітет закрив справу за ознаками порушення НКРЕКП законодавства про захист економічної конкуренції щодо розрахунку у 2016-2017 роках ринкової ціни електроенергії (справа "Роттердам+" - ред.) через недоведеність порушення.

Про МВФ: Місія Міжнародного валютного фонду з перегляду програми stand-by розпочнеться до новорічних свят - 21-23 грудня

Прем'єр Денис Шмигаль заявив, що наступний транш МВФ "буде однозначно у наступному році", за прогнозами, у лютому-березні 2021 року.

Про компенсації: "НАЕК "Енергоатом" розпочинає процес проти Росії щодо компенсації за активи, втрачені в Криму, - компанія уклала договір про надання послуг з міжнародною юридичною фірмою Shearman&Sterling.

Реклама:

Про Zoom: Сервіс для організації відеоконференцій Zoom оголосив, що знімає на час новорічних свят 40-хвилинне обмеження для безкоштовної відеоконференції.

Про результати "Чорної п’ятниці": Грошові обсяги продажів під час періоду знижок до "Чорної п’ятниці" та "Кіберпонеділка" зросли на 28% у порівнянні з акційним періодом 2019 року.

Про єврооблігації: Україна провела розрахунки за дорозміщенням єврооблігацій-2033 на суму 600 мільйонів доларів з відсотковою ставкою 7,253%, загальна непогашена сума облігацій становить 2,6 мільярда доларів

Ексклюзиви ЕП:

Світ Organic: все, що треба знати про органічні продукти та бізнес на них

Що таке органік, як його вирощувати, проходити сертифікацію, куди продавати і ким представлений український ринок. Реальний досвід.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!