Новини 27 листопада: уряд відтермінує підвищення мінімальної зарплати, Ощадбанк виборов право на бренд "Сбербанк"

П'ятниця, 27 листопада 2020, 21:10

Про держбюджет. Уряд вирішив частково скоротити видатки держбюджету-2021 завдяки відтермінуванню підвищення мінімальної заробітної плати до грудня 2021 року.

Про допомогу під час карантину. Соціальні ініціативи, анонсовані президентом Володимиром Зеленським, планується фінансувати з фонду боротьби з COVID-19.

Про зарплати. У жовтні 2020 року реальна заробітна плата в Україні порівняно з жовтнем минулого року зросла на 10,6%, до вересня цього року зарплата зросла на 0,5%.

Про підвищення зарплат прокурорам. Кабмін пропонує у 2021 році додатково підвищити розмір прожиткового мінімуму, який застосовується для визначення посадового окладу прокурора окружної прокуратури.

Реклама:

Про торговельну марку "Сбербанк". Верховний Суд не задовольнив касаційну скаргу "Сбербанку Росії" та залишив без змін постанову суду попередньої інстанції, згідно з якою Ощадбанк є єдиним законним власником торговельної марки "СБЕРБАНК" на території України.

Ексклюзив ЕП

Три горішки від Зеленського: як президент пропонує рятувати український бізнес

Глава держави запропонував Верховній Раді свій "антикризовий пакет" для бізнесу та українців, які залишаться без роботи. Які зміни пропонуються, і хто може розраховувати на допомогу?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!