Новини 6 жовтня: аудит "Нафтогазу", звільнення Абромавічуса, подовження мораторію на стягнення боргів

Вівторок, 6 жовтня 2020, 21:00
 

Про аудит "Нафтогазу". Ревізори Держаудитслужби нарахували недоліків та фінансових порушень у роботі "Нафтогазу" на понад 225 млрд гривень, що призвело до прямих втрат компанії на суму понад 75 млрд грн.

Про Абромавічуса. Президент Володимир Зеленський своїми указами від 6 жовтня звільнив Айвараса Абромавичуса з посади гендиректора "Укроборонпрому" та призначив в.о. гендиректора концерну Ігоря Фоменка, який обіймав посаду заступника гендиректора з виробництва.

Про мораторій. Президент Володимир Зеленський підписав закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо мораторію на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті" № 895-ІХ, який продовжує до 21 квітня 2021 року дію мораторію на стягнення зазначеного майна громадян України.

Про "Укренерго". У 2020-2023 роках збитки НЕК "Укренерго" перевищать 26 мільярдів гривень.

Реклама:

Про АвтоКрАЗ. Міноборони разом з іншими силовими відомствами та підприємства вивчають ринок світових виробників вантажних автомобілів підвищеної прохідності, шукаючи альтернативу продукції ПрАТ "АвтоКрАЗ".

Ви хочете дізнатися більше?

Міністр економіки Ігор Петрашко: Більшість банків, які були проблемними у 2014 році, такими і лишилися

Чи готується до звільнення міністр, чому Україні не варто бути надто відкритою в торгівлі, якою повинна бути "нормальна" роль банків, що з дешевим кредитуванням, а також хто з депутатів ходить до Петрашка за держпідприємствами.

"Мінус" 75 мільярдів: що показав аудит "Нафтогазу" і хто понесе покарання

Аудитори виявили в роботі "Нафтогазу" порушень на 226 млрд гривень, через які бюджет недоотримав понад 75 млрд гривень. Через які порушення НАК поніс багатомільярдні втрати?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: