Новини 23 жовтня: виплати нардепам, Боголюбов і Приватбанк, рейдери і Prozorro

П'ятниця, 23 жовтня 2020, 21:30
 

Про виплати нардепам. За оплату праці та компенсацію витрат, пов’язаних зі здійсненням своєї діяльності, народні депутати України з початку 2020 року отримали від Державної казначейської служби 92,3 млн грн готівкових коштів.

Про Боголюбова і Приватбанк. Колишній акціонер Приватбанку Геннадій Боголюбов просить повернути йому 33,3% акцій фінустанови, що належали бізнесмену до націоналізації банку.

Про рейдерів і Prozorro. Правоохоронці завершили слідство за фактом незаконного заволодіння частки у статутному капіталі майданчика системи Prozorro ТОВ "Держзакупівлі.Онлайн". 

Про ризики обвалу ринку зернових. Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства анонсувало проведення наради з представниками аграрних асоціацій щодо проблем з невиконанням форвардних контрактів.

Реклама:

Про аудит "Нафтогазу". Результати перевірки НАК "Нафтогаз України" мають бути розглянуті на Раді національної безпеки та оборони, яка і прийняла рішення про її проведення, заявив колишній топ-менеджер компанії Юрій Вітренко.

Ви хочете дізнатися більше?

10 відповідей на 10 зауважень: що не так із зауваженнями державних аудиторів

НАК "Нафтогаз України" користується своїм правом на відповідь і коментує 10 основних зауважень Державної аудиторської служби, які обрала ЕП.

Глобальний збій: чому "падають" сайти соцмереж та інтернет-сервісів і як це шкодить користувачам

Часті збої в роботі технологічних гігантів Facebook, Instagram та Telegram вже стали нормою. Страждають не лише прості користувачі, а й бізнес. Чому відбуваються несправності та до чого це призводить?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!