Новини 12 жовтня: ВВП, держбюджет-2021, аудит Академії наук

Понеділок, 12 жовтня 2020, 21:00
 

Про ВВП. За підсумками 8 місяців 2020 року Мінекономіки орієнтовно оцінює зменшення обсягів ВВП на рівні 5,8%.

Про держбюджет-2021. До законопроєкту про державний бюджет на 2021-й рік надійшла 2451 правка від народних депутатів, якщо врахувати всі - на це піде 3 бюджети.

Про аудит Академії наук. Через безгосподарність Національної академії наук України чималі території та будівлі перетворилися на звалища, а керівництво Академії націлено на отримання додаткового заробітку.

Про прожитковий мінімум і Шмигаля. Парламентський комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів визнав незадовільною роботу уряду щодо формування прожиткового мінімуму і пропонує заслухати прем'єр-міністра Дениса Шмигаля на найближчій годині запитань до уряду.

Реклама:

Про штрафи і місцеві бюджети. У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт № 4194, яким пропонують віддавати 50% штрафів за перевищення швидкості у містах місцевим бюджетам.

Про Нобелівську премію з економіки. Нобелівський комітет присудив премію Шведського національного банку пам'яті Альфреда Нобеля з економіки Полу Мілгрому і Роберту Вілсону (обоє - Стенфордський університет, США) "за вдосконалення теорії аукціонів та винайдення нових форматів аукціонів".

Ви хочете дізнатися більше?

Як Києву перемогти рекордні автомобільні затори: 5 болісних кроків

Щоб через десять років транспортна інфраструктура України не перетворилася на індійську, діяти потрібно вже зараз. Що робити: думки трьох експертів.

Аукціони вдосконалили до Нобелівської премії

За що два американці отримали найпрестижнішу нагороду з економіки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!