Новини 1 жовтня: нові смартфони Google, відновлення експорту, купівля Ахметова

Четвер, 1 жовтня 2020, 21:00
 

Про експорт. Заступник міністра екнооміки - торговий представник України Тарас Качка заявив, що у вересні експорт склав 4,19 млрд доларів - це на 2,87% більше, ніж у вересні 2019 року.

Про Ахметова. Антимонопольний комітет дозволив компанії Рината Ахметова "Metinvest B.V." набути контроль над 9 вугільними підприємствами, зокрема над найбільший в Україні виробником коксівного вугілля - "Шахтоуправлінням "Покровське".

Про Google. Корпорація Google провела презентацію двох нових смартфонів з підтримкою 5G. 

Про ТРЦ Фірташа. Антимонопольний комітет визнав порушенням економічної конкуренції змову трьох компаній під час проведення аукціону з продажу кредитної вимоги, забезпеченням якої є ТРЦ "Республіка", який мав стати найбільшим в Україні.

Реклама:

Про казнуЗалишки коштів на Єдиному казначейському рахунку на 1 жовтня 2020 року становили 21,275 мільярда гривень, що вдвічі менше в порівнянні з показником на 1 вересня

Ви хочете дізнатися більше?

Операція "Девальвація": як Нацбанк знецінює курс гривні

Що відбувається з курсом, чому падає гривня та які дії НБУ призводять до цього.

Без концертів та фестивалів: як музична індустрія переживає карантин

Розважальна індустрія чи не найбільше постраждала від карантину, і музиканти не стали винятком. Заборона концертів та фестивалів принесла збитки майже кожному артисту і змусила шукати нові способи залишатися на плаву.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!