"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 28 вересня: УЗ без Deutsche Bahn, електросамокати та зниження ставок у банках

Понеділок, 28 вересня 2020, 21:00
 

Про Deutsche Bahn. Голова правління "Укрзалізниці" Володимир Жмак заявив, що наразі не бачить можливості та сенсу залучати до співпраці якихось іноземних фахівців.

Про електросамокати. У компанії Bolt, яка 7 серпня почала роботу прокату електросамокатів у Києві, заявили, що попит був значно більший, ніж очікували, а втрачених самокатів значно менше 1%.

Про тютюновий ринок. Національне агентство з питань запобігання корупції виявило корупціогенні фактори у постанові Кабінету міністрів про створення Національного оператора на ринку тютюнових виробів. 

Про банки. За останні два тижні процентні ставки за депозитами опустилися для всіх валют. Знизили ставки 6 банків з 26 досліджуваних

Реклама:

Про Зеленського. Херсонський держзавод "Палада", який будує ремонтні доки і причали, виграв тендери Міноборони на будівництво причалу - у серпні директор заводу скаржився президенту Володимиру Зеленському на відсутність держзамовлень, а той телефонував заступнику міністра оборони.

Ви хочете дізнатися більше?

Електросамокати Bolt у Києві: про бізнес-модель, конфлікт з Кличком, пошкоджені бампери автівок та страховку

Скільки коштує новий проєкт Bolt з прокату електросамокатів, з чого почалася війна сервісу з київською вадою та як користуються новою послугою українці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!