"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 17 серпня: транш від МВФ, валютна іпотека, турецькі мита на українські товари

Понеділок, 17 серпня 2020, 20:00

Про транш від МВФ. Голова НБУ Кирило Шевченко заявив, що свіжий макропрогноз Нацбанку побудований на припущенні, що другому траншу від МВФ у цьому році бути.

Про валютну іпотеку. Президент Володимир Зеленський ветував та надав свої пропозиції до закону, який передбачає, зокрема, продовження дії мораторію на стягнення майна за валютними кредитами, у тому числі іпотечними.

Про готель "Дніпро". До Окружного адмінсуду Києва надійшов позов про визнання протиправним та скасування результатів аукціону з продажу київського готелю "Дніпро".

Про турецькі мита на українські товари. Вступає в силу указ президента Туреччини, яким запроваджується додатковий митний збір для 115 товарів, в тому числі з України.

Реклама:

Про приватизацію держбанків. Нацбанк працює над подальшим зниженням частки держави в банках і над входженням ЄБРР у капітал державного Ощадбанку, ближче всіх до часткової приватизації - "Укргазбанк".

Ви хочете знати більше?

Закон про азартні ігри набув чинності: що далі

Президент підписав закон про гральний бізнес, а НАЗК заявляє, що документ містить значні корупційні ризики. Що він передбачає та з якими складнощами може зіткнутися ринок?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!