Новини 16 липня: новий голова НБУ, злам Twitter, віцепрем’єр з промисловості

Четвер, 16 липня 2020, 20:00

Про нового голову НБУ. Верховна Рада на засіданні 16 липня призначила голову правління державного "Укргазбанку" Кирила Шевченка головою Нацбанку.

Про нову очільницю Антимонопольного комітету. Верховна Рада призначила Ольгу Піщанську новим керівником Антимонопольного комітету.

Про кошти банків-банкрутів. Фінансовий комітет ВР підтримав до другого читання законопроєкт нардепа Олександра Дубінського про віднесення вимог НБУ за угодами рефінансу з неплатоспроможними банками з першої до п'ятої черги кредиторів, у Нацбанку заявили, що цей законопроєкт "руйнує основну роль НБУ".

Про віцепрем’єра з промисловості. Верховна Рада призначила Олега Уруського віцепрем'єр-міністром - міністром з питань стратегічних галузей промисловості.

Реклама:

Про недовіру керівництву УЗ. Транспортний комітет Верховної Ради на засіданні проголосував за висловлення недовіри керівництву "Укрзалізниці".

Ви хочете знати більше?

Голова Фонду держмайна Сенниченко: Ми не можемо вести війну з усіма олігархами одночасно, хоча намагаємося

Чиновник розповів ЕП про невідомі факти своєї біографії, бізнес-партнерів його сім'ї, корупцію на державних підприємствах і плани щодо їх приватизації. (рос)

НБУ має нового голову: чи варто вже бігти купувати долари

Нацбанк очолив Кирило Шевченко. Що відомо про нового голову, чому Банкова зробила ставку на нього, до чого тут МВФ, і чи варто чекати кардинальних змін в НБУ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!