Новини 14 травня: відкриття ринків, відновлення пасажирських перевезень, IKEA

Четвер, 14 травня 2020, 21:00

Про "зелену" ДТЕК. Десять найбільших інвесторів у відновлювальні джерела енергії заробили за 2019-й рік більше 14 мільярдів гривень. Найбільше заробила компанія  "ДТЕК ВДЕ" Ріната Ахметова, яка отримала 4,7 млрд грн та зайняла 25,5% ринку.

Про відновлення пасажирських перевезень. Пасажирське сполучення буде відновлюватися у три етапи. Пасажири і персонал транспорту будуть зобов'язані використовувати засоби індивідуального захисту.

Про витік персональних даних. Поліцейські не виявили фактів кібератак на автоматизовану інформаційно-пошукову систему "Дія".

Про IKEA. Шведський магазин IKEA розпочав роботу на українському ринку і запустив онлайн-магазин.

Реклама:

Про відкриття ринків. Кабінет міністрів на позачерговому засіданні дозволив відновити роботу непродовольчих ринків за умови дотримання санітарно-епідемічних заходів безпеки.

Про скандальний закон. Президент України Володимир Зеленський має намір ветувати ухвалений у січні ВР податковий закон №1210 зі своїми пропозиціями.

Ви хочете знати більше?

Справа Приватбанку: Зв'язок Суркісів з Коломойським, який не помічають судді

Колишні співвласники націоналізованого Приватбанку продовжують боротися за втрачені в установі депозити. Чому судді ігнорують аргументи банку та НБУ?

Назад у 2008-й, або Чи допоможе "антивірусний" фонд подолати кризу

Для фінансування заходів щодо боротьби з коронавірусом уряд створив окремий фонд, однак він став причиною конфліктів між центральною владою та владою міст і майданчиком для фіскальних ризиків. Що там не так?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
504 error
Підпишіться на наші повідомлення!