"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 18 березня: декларація міністра, МВФ, мита

Середа, 18 березня 2020, 21:00
 

Про декларацію міністра. Новопризначений міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко подав практично порожню декларацію - у ній він вказав, що проживає у Києві у квартирі дружини площею 90 кв. м.

Про МВФ. Заступник виконавчого директора від України в МВФ Владислав Рашкован заявив, що ніхто в МВФ не відмовляв Україні в кредиті - персонал Фонду щодня спілкується з НБУ і Кабмном та працює над програмою.

Про мита. Кабінет міністрів ухвалив рішення про введення додаткових мит на імпорт з РФ електроенергії і всіх типів вугілля.

Про підтримку бізнесу. Президент України Володимир Зеленський підписав закони, спрямовані на протидію поширенню коронавірусу, зокрема, - щодо підтримки платників податків та щодо доступності лікарських засобів і медичних виробів.

Реклама:

Про евакуацію українців. Міністерство інфраструктури пропонує виділити з резервного фонду державного бюджету 4,16 мільйона доларів для евакуації 35,5 тисяч українців 175-ми нерегулярними авіарейсами.

Ви хочете дізнатися більше?

Без роботи ризикують залишитись 132 000 українців. Проте цього можна уникнути 

Під час карантину можна забезпечити працівникам виплати з Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування через простій підприємства без втрати робочого місця. Як це зробити?

"Карантинні пільги" для бізнесу: якою є справжня ціна перерви на пандемію

Як держава планує допомогти бізнесу пережити коронавірус, чи будуть такі заходи ефективними, і хто від цього найбільше програє.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!