Новини 24 січня: Deutsche Bahn, концесія порту та шахти Ахметова

П'ятниця, 24 січня 2020, 21:00
 

Про Deutsche Bahn. Радник прем’єр-міністра Олексія Гончарука Юрій Голик повідомив, що після підписання у Давосі "Меморандуму про взаєморозуміння" між Мінінфраструктури та Deutsche Bahn сторони продовжують переговори щодо подальшої співпраці і більше інформації нададуть на початку лютого.

Про концесію порту Ольвія. Переможцем концесійного конкурсу в порту "Ольвія" стала компанія QTerminals з Катару, у розвиток порту упродовж 5 років інвестують 3,4 млрд гривень.

Про шахти АхметоваУправління Держпраці у Дніпропетровській області не проводило перевірку одного із приміщень цеху "Дніпровського коксохімічного заводу", у якому пізніше стався вибух, внаслідок чого постраждали п'ятеро співробітників.

Про кредити для бізнесу. Кабінет міністрів схвалив початок програми доступних кредитів для малого бізнесу з 1 лютого.

Реклама:

Про борги перед Нафтогазом. У "Нафтогазі" заявили про можливий зрив опалювального сезону у 30 містах України через борги за газ 37 виробників тепла.

Ви хочете дізнатися більше? 

Давос-2020: що обговорювали наймогутніші люди світу і чим здивувала Україна

Клімат в фокусі, Трамп з "передивиборною промовою", голова МВФ із "крахом ринків", мертвий капіталізм, цифровий податок і казус України з Deutsche Bahn. Чим запам'ятався економічний форум в Давосі.

Подвійні правила: як розслідують аварії на шахтах та заводах Ахметова в США та Україні

Чи безпечно працювати на коксохімічних підприємствах Ахметова в Україні та США? Чому через три місяці після перевірки Держпраці вибухнув Дніпровський коксохімічний завод? І чому Конгрес США вивчає угоди й листування між представниками компанії олігарха та Управління з охорони праці?




Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!