Новини 13 січня: "мирова" Фірташа та Ахметова, новий стандарт рахунків, зміцнення гривні

Понеділок, 13 січня 2020, 21:00

Про новий стандарт рахунків. З 13 січня 2020 року в Україні використовуються лише банківські рахунки міжнародного стандарту IBAN.

Про "мирову" Фірташа та Ахметова. Компанія "СКМ" Ріната Ахметова виплатила понад 700 мільйонів доларів кіпрській компанії Raga Establishment Ltd в рамках мирової угоди у справі "Укртелекому".

Про ціни на нафту. Ціни на нафту 13 січня стабілізувались після максимального за 5 місяців падіння за підсумками минулого тижня на тлі ослаблення побоювань щодо можливої ескалації конфлікту між США та Іраном.

Про зміцнення гривні. У Національному банку вважають, що у 2020 році курс гривні може коливатися в обидва боки, в тому числі у сторону зміцнення.

Реклама:

Про зміни у SkyUp. З 16 січня 2020 року в авіакомпанії SkyUp Airlines вступають в силу нові правила повітряних перевезень та обслуговування пасажирів і багажу.

Про вишки Бойка. Прокуратура Швейцарії розпочала розслідування з приводу "вишок Бойка" і заарештувала рахунки членів сім'ї Євгена Бакуліна, який раніше фігурував в розслідуванні української прокуратури.

Про білоруський бензин. НАК "Нафтогаз України" планує розпочати імпорт бензину і дизельного палива за річними контрактами з Білоруською нафтовою компанією.

Ви хочете знати більше?

Мільярд доларів за стартап з Києва: як Grammarly став "єдинорогом" і чому він не продається

Створений у 2009 році трьома українськими програмістами стартап Grammarly отримав 200 млн дол інвестицій. Як він працює і чому коштує понад 1 млрд дол.

Найбільші бізнес-угоди року: хто кого купував у 2019

ЕП писала про злиття та поглинання у фармацевтиці, "зеленій" енергетиці, нерухомості, АПК, телекомунікаціях. Які угоди запам'яталися найбільше?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: