Новини 10 січня: облікова ставка, газовий контракт, Приватбанк

П'ятниця, 10 січня 2020, 21:00
 

Про облікову ставку. Рівень облікової ставки може знизитися до 8% вже у 2020 році, до цього таке зниження планувалось не раніше 2021 року.

Про газовий контракт. Виконавчий директор НАК Нафтогаз Юрій Вітренко розповів, що в переговорах з  РФ з приводу газового контракту ретельно дискутувався кожен пункт, і складалося враження що сторони не встигнуть домовитися до 1 січня.

Про Приватбанк. Слухання по суті у Високому суді Лондона щодо позову, у рамках якого екс-власники Приватбанку Коломойський і Боголюбов звинувачуються у виведенні майже 2 млрд доларів, відбудеться у 2021 році.

Про митницю. За 2019 рік Державна митна служба зібрала в державний бюджет 14,6 мільярдів доларів - це на 1 мільярд доларів більше, ніж у 2018 році.

Реклама:

Про "Укроборонпром". За 10 років державний концерн "Укроборонпром" поніс 896 млн грн збитків у рамках 583 кримінальних проваджень.

Ви хочете дізнатися більше?

Скільки картоплі фрі з'їдають українці і чому її привозять з Польщі: інтерв'ю з гендиректоркою "Макдональдзу в Україні"

Які таємниці "внутрішньої кухні" гендиректорка "Макдональдзу в Україні" Юлія Бадрітдінова розкрила "Зе Інтерв'юеру": про службові романи в компанії, тривалість життя бургера та про секретну рецептуру легендарного соусу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!