Новини 24 грудня: транзит газу, зниження "платіжок" та електронні сигарети

Вівторок, 24 грудня 2019, 21:00
 

Про транзит газу. "Нафтогаз" підготував проекти контрактів, готових до підписання, новий раунд перемовин з російським "Газпромом" щодо транзиту газу через територію України відбудеться 26 грудня.

Про зниження "платіжок". "Платіжки" за теплову енергію за рахунок їх коригування відповідно до ринкової ціни на газ у грудні можуть бути знижені на 300-400 гривень. 

Про електроні сигарети. Кабінет міністрів ініціював зміни до законодавства, що регулює обіг електронних цигарок в Україні.

Про "Північний потік-2". У "Нафтогазі" заявили, що існує ризик того, що РФ погодилася продовжити транзит свого газу через Україну лише заради того, щоб продовжити будівництво "Північного потоку-2".

Реклама:

Про ціни на бензин. Після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським. ціни на бензин та дизпаливо на станціях великих мереж 24 грудня опустились на 0,5-1 грн/л.

Ви хочете дізнатися більше?

Ялинковий бізнес: де вирощують "легальні" новорічні дерева та як їх шукати

Який шлях проходить ялинка до торгової точки, як їх вирощують і хто є основними гравцем на цьому ринку. Репортаж з лісництва.

Якою буде "Укрзалізниця", якщо все піде за планом

Яка логіка процесу перетворень, через які проходить залізничний монополіст України, та яким є очікуваний результат реформування?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!