Новини вихідних: зміцнення гривні, співпраця з МВФ, будівництво доріг

Неділя, 24 листопада 2019, 17:00
 

Про зміцнення гривні. Національний банк зміцнив офіційний курс гривні на 3 копійки, встановивши його на 25 листопада на рівні 24,16 гривні за долар.

Про рейтинг України. Міжнародне рейтингове агентство Moody's поліпшило прогноз рейтингів уряду України зі "стабільного" на "позитивний", підтвердивши довгострокові рейтинги емітента і пріоритетних незабезпечених кредитів України на рівні "Caa1".

Про будівництво доріг. Прем’єр-міністр Олексій Гончарук підписав два документи на 900 млн євро щодо проекту співфінансування Європейським інвестиційним банком та Європейським банком реконструкції та розвитку будівництва та реконструкції українських доріг.

Про співпрацю з МВФ. Місія Міжнародного валютного фонду 22 листопада завершила свою роботу в Україні.

Реклама:

Про розслідування проти Порошенка. Державне бюро розслідувань веде справу щодо законності указу президента Петра Порошенка, яким він позбавив землі рейдерів на Миколаївщині.

Ви хочете знати більше?

Виноробня "Сливино": Як сім'я біологів з Побужжя стала виноробами

Надихнувшись історіями предків, родина з Миколаївщини збудувала виноробню в стилі 19 століття. Вона перша у 2018 році отримала ліцензію для крафтових виноробів і має багато красивих мрій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!