"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 7 жовтня: спрощення торгівлі з Донбасом, нові власники "Укрбуду" та зменшення міжнародних резервів

Понеділок, 7 жовтня 2019, 21:00
 

Про спрощення торгівлі з окупованим Донбасом. Президент України доручив уряду розглянути питання спрощення в’їзду та виїзду осіб і переміщення товарів на тимчасово окупованих територіях.

Про міжнародні резерви. Станом на 1 жовтня міжнародні резерви України зменшилися на 2,6% - до 21,4 мільярда доларів.

Про наглядову раду "Укроборонпрому". Згідно з рішенням президента, членами Наглядової ради "Укроборонпрому" стали генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський і помічник президента із зовнішньополітичних питань Андрій Єрмак.

Про ФОПи. Голова фінансового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев зареєстрував законопроект №2190, яким пропонує на 30 днів скасувати штрафи за несплату ЄСВ для ФОПів та самозайнятих осіб, які не сплачували податки за періоди без доходів.

Реклама:

Про нових власників "Укрбуд Девелопмент". Частки у будівельній корпорації "Укрбуд Девелопмент" придбали топ-менеджер маловідомої компанії Євген Дікін та фермер Василь Польовий.

Ви хочете дізнатися більше? 

Купити газ на зиму і заощадити 25%. Як працює "Газовий запас" для ОСББ від "Нафтогазу". Калькулятор

Відтепер купити газ на зиму за фіксованою ціною можуть ОСББ з власними котельнями та інші тепловиробники. Що це за послуга, і хто може нею скористатися. Детально про нову послугу "Нафтогаза".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!