Новини 17 жовтня: мораторій від президента, угода про Brexit, акції Коломойського

Четвер, 17 жовтня 2019, 21:00
 

Про мораторій на перевірки. Президент Володимир Зеленський доручив ввести дворічний мораторій на проведення перевірок ФОПів щодо дотримання ними порядку застосування касових апаратів.

Про угоду щодо Brexit. Прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон заявив у четвер, що Британія та Європейський Союз домовилися про "велику" нову угоду щодо Brexit, та закликав законодавців затвердити її у вихідні.

Про повернення Коломойському акцій Приватбанку. Госпсуд Києва (який перед тим був "замінований") призупинив розгляд провадження за позовом про незаконність договору купівлі-продажу Приватбанку.

Про прогнози для економіки. Світовий банк підвищив прогноз економічного зростання на 2020 рік в Україні до 3,7% з приблизно 3% раніше - він збігається з прогнозом Мінекономіки.

Про зменшення держборгу. Зміцнення національної валюти сприяло зменшенню обсягу державного і гарантованого державою боргу більше ніж на 100 мільярдів гривень.

Ви хочете дізнатися більше?

Власник Avellana Gold Браян Севедж: хто керує ринком золота та чому Україна відлякує великих гравців

Реклама:

Власник компанії, яка розробляє найбільше родовище золота в країні, розповів ЕП, на яких страхах тримається світовий ринок золота, що буде з цінами і як це — видобувати дорогоцінні метали в Україні та купувати родовища у міністрів-утікачів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: