"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 9 вересня: дефіцит пального, зниження ціни на газ, амністія капіталу

Понеділок, 9 вересня 2019, 21:00

Про дефіцит пального. Ситуація з поставками пального на українські нафтобази погіршилася - деякі АЗС були змушені простоювати через те, що нафтобази не змогли поповнити свої запаси.

Про зниження ціни на газ. Ціна на природний газ для населення у вересні може бути знижена на 115 гривень за 1 тисячу кубометрів у порівнянні з ціною ресурсу в серпні.

Про рекордні запаси газу. Запаси газу в українських підземних сховищах збільшились до 18,7 мільярдів кубометрів газу - це найбільший рівень запасів у сховищах за останні 7 років.

Про ринок землі. У Мінекономіки, торгівлі та сільського господарства є 35 "сценаріїв" запровадження ринку землі.

Реклама:

Про податкову амністію. У Зеленського пояснили, скільки коштуватиме "індульгенція" від переслідування: законопроект про податкову амністію передбачає загальну ставку 5% та знижену 2,5% - при інвестуванні в ОВДП.

Про закордонний паспорт і банки. Національний банк дозволив банківським установам обслуговувати громадян на підставі закордонного паспорта.

Ви хочете знати більше?

Прилаштували. Як "перевалку Курченка" віддали компанії з "манікюрного салону"

Агентство з розшуку та менеджменту активів передало Херсонський нафтоперевалочний комплекс, якій раніше належав Сергію Курченку, в управління невідомій компанії. Чому стратегічний об'єкт кулуарно змінив управителя і хто за цим стоїть?

Що робити, якщо вас розкритикував Зеленський? Репутаційні поради для бізнесу

Президент Володимир Зеленський і його команда кілька разів вдалися до публічного шельмування чиновників та підприємців. Як правильно реагувати у таких випадках?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!