Новини 13 вересня: бюджет-2020, обшуки у банку Порошенка, опалювальний сезон

П'ятниця, 13 вересня 2019, 21:00
 

Про держбюджет-2020. Кабмін планує внести до Верховної Ради проект закону про держбюджет на 2020 рік 15 вересня, наразі положення бюджету обговорюють з місією Міжнародного валютного фонду.

Про обшуки у банку Порошенка. Силовики обшукали офіс Міжнародного інвестиційного банку, який належить п’ятому президенту України Петру Порошенку.

Про обшуки у Приватбанку. Підозри слідчих, які 11 вересня провели обшук у головному офісі Приватбанку в Дніпрі, пов'язані з наймом Приватбанком рекрутингових компаній.

Про кримські активи Приватбанку. Постійна палата арбітражного суду в Гаазі відмовила Російської Федерації у вимозі перегляду питання юрисдикції за позовом Приватбанку про експропріацію його активів у Криму.

Реклама:

Про опалювальний сезон. НАК "Нафтогаз України" оприлюднила список із 133 виробників тепла, які не виконують вимог законодавства щодо мінімального рівня розрахунків для отримання газу на пільгових умовах.

Ви хочете дізнатися більше?

Місця для паркування, радари, швидкість: що робить влада для безпеки на дорогах

Україна має хронічні проблеми з дорожньою інфраструктурою та безпекою. Що вже зроблено, що робиться і що буде зроблено для виправлення ситуації?

Перший тиждень нової Ради: які ініціативи висувають "слуги народу"

Новий склад Верховної Ради почав роботу. Які законопроекти ухвалили депутати і що може змінитися для українців після першого повноцінного робочого тижня парламенту?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!